Allerduurste Auto's

Er zijn veel verschillende auto's die als "duur" kunnen worden beschouwd, maar als we het hebben over de allerduurste auto's ter wereld, dan gaat het om een select aantal exclusieve voertuigen die alleen voor de superrijken zijn weggelegd. Hier zijn 10 weetjes over enkele van de duurste auto's ter wereld:

Lees meer »

Voordelen elektrisch rijden

Elektrisch rijden is de laatste jaren steeds populairder geworden. En dat is niet zonder reden. Er zijn namelijk verschillende voordelen verbonden aan elektrisch rijden. In deze tekst zullen we de belangrijkste voordelen van elektrisch rijden bespreken.

Lees meer »

Hartklachten mannen anders dan bij vrouwen

Mannen beleven hartklachten anders dan vrouwen. Bij een man is het meestal al snel duidelijk dat het om een hartinfarct gaat, terwijl dat bij een vrouw lang niet altijd zo is. Meestal krijgt een man ineens heftige klachten zoals flinke pijn in de borst. Deze pijn straalt uit naar de armen. Als dit gebeurt, dan is het erg belangrijk dat er zo snel mogelijk 112 wordt gebeld! Ook als je niet zeker weet of het om hartklachten mannen gaat of niet, is het beter om het zekere voor het onzekere te nemen en gewoon te bellen.

Lees meer »

linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is voor de meeste bedrijven en mensen met een website een dagelijkse bezigheid en wordt vaak onderschat. Maar de meest mensen met een website kennen dit probleem wel "ik heb een website maar wordt niet gevonden of heb weinig bezoekers.

Lees meer »

Moeite met plassen

Mannen kunnen klachten hebben bij het plassen, bijvoorbeeld het gevoel dat plassen lastig gaat of niet goed uit kunnen plassen. Deze klachten kunnen veroorzaakt worden door een goedaardige prostaatvergroting. 

Lees meer »

Oger voor de mannen met smaak

Mannen zaken heeft een echte parel gevonden onder de exclusieve herenmode. Oger is een toonaangevende mannen modewinkel in o.a. Amsterdam, Rotterdam en Den-Haag en bestaat nu vanaf 1990 en is door 3 broers opgericht.

Lees meer »

Oplossingen tegen kaalheid

Een oplossing tegen kaalheid is  haartransplantatie. Veel mensen gingen u al voor en het resultaat is vaak geweldig. Vaak gaat dat door middel van twee technieken FUt- en Fue techniek. Een FUT is de meest voorkomende techniek door een reepje haar uit het donorgebied te snijden, de haarzakjes daaruit los te snijden onder de microscoop en deze vervolgens in het gewenste gebied te plaatsen. Deze techniek heeft als groot voordeel dat er niet geschoren hoeft te worden. Dat maakt het ook bij uitstek de meest geschikte oplossing tegen kaalheid bij vrouwen! 

Lees meer »

Battlefield 6

Hoewel de meeste details over Battlefield 6 nog steeds in mysterie gehuld zijn, weten we wel al dat de game de nieuwe hardware tot het uiterste zal drijven en "gericht zal zijn op nieuwe innovatie die mogelijk wordt gemaakt door next-gen-platforms."

Lees meer »

Einde Corona maatregelen in zicht

Nieuws voor iedereen die zit te wachten of niet zit te wachten op het einde van de lockdown! Het  OMT  heeft namelijk een advies gegeven (en uiteraard weer uitgelekt) voor het heropenen van grote delen van de samenleving. Het lijkt erop dat Nederland weer bijna helemaal open gaat, en dat werd de hoogste tijd!

Lees meer »

Dit zijn de meest verkochte auto's

In de verkoopcijfers van 2021* zien we dat er nog steeds flinke aantallen auto’s worden gekocht, maar dat er wel sprake is van een dalende trend. Zo werden er in 2020 nog bijna 280.000 auto’s verkocht, waar er in 2021 iets meer dan 260.000 verkocht zijn. Wie weet verandert dit nog in de maand december, aangezien dat toch vaak de beste maand is wat betreft autoverkoop. Ben je nu benieuwd geworden wat de meest verkochte auto van 2021 is? Check dan de lijst hieronder.

Lees meer »

Netflix in februari 2022 Vikings: Valhalla

 De mateloos populaire serie Vikings krijgt in februari  een vervolg in de vorm van Vikings: Valhalla op 25 februari. Een nieuwe saga begint honderd jaar na de afloop van de originele serie en kleurt de avonturen van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd. In de trailer zien we vooral veel middeleeuws geweld.   

Lees meer »

Sylvester Stallone keert niet terug in Creed 3

Voor alle Stallone fans misschien niet zo leuk maar er komt een Creed3 zonder Sylvesters Stallone. Michael B. Jordan zal weer de ring in stappen en ook zijn debuut maken als regiseur. Dit is geheel nieuw voor hem en de film Creed 3 moet 2023 in de bioscopen draaien. Als we meer informatie hebben over de film laten we dat uiteraard weten.

Lees meer »

Fitbit Charge 5

Steeds meer mannen gebruiken een Smart Watch tijdens het bewegen. Zeker in de pandemie is de verkoop enorm gestegen, dit omdat de sportscholen dicht gingen en moesten gaan hardlopen. Wij hebben Smartwatch uitgelicht, ben je op zoek naar een Smartwatch, lees deze specificaties dan en je bent meteen verkocht.

Lees meer »

Ark 2 the game

Ark 2 is het langverwachte vervolg op Ark: Survival Evolved. Voor het geval je de eerste game nog nooit hebt gespeeld, het is een survivalgame met een twist. In plaats van te strijden om hulpbronnen met gewone mensen en dieren, moet je in plaats daarvan navigeren door een wereld vol dinosaurussen en andere prehistorische beesten. Ark II zet die trend voort, maar met betere graphics, een meer gedetailleerde wereld en meer geavanceerde vijandelijke AI.

Lees meer »

Hobby's voor mannen

Verveel je je en zoek je een hobby of uitje, kijk dan is bij deze bezigheden. Deze hobby's zijn door de redactie gekozen maar misschien beoefen jij een hobby die je wil delen doe dat dan onderaan het bericht.

Lees meer »