Historie PSV

PSV is een van de meest succesvolle voetbalclubs in Nederland en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 1910. In dit artikel zullen we de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van PSV tot op heden bespreken.

Lees meer »

Irene Schouten pakt weer goud op de Spelen

Dat is twee voor Irene Schouten. Ook op de 5 kilometer liet de Nederlandse topfavoriet haar tegenstanders kansloos. Ze won met overmacht in een olympisch record en daarmee is haar missie om vier keer goud te pakken in Peking al voor de helft geslaagd.

Lees meer »

Overzicht Hoogtepunten Nederlanders olympische spelen dag 2

Zilver voor Patrick Roest op de 5000 meter is het hoogtepunt voor dag 2 van de os in Bijing.  Patrick Roest beleefde de laatste ritten op de 5000 meter tijdens de Olympische Spelen in Beijing met gevoelens van uitersten. De 26-jarige schaatser uit Lekkerkerk moest genoegen nemen met zilver omdat zijn rivaal Nils van der Poel uit Zweden in de slotrit net onder zijn tijd wist te rijden. Roest dacht na zijn rit dat de tijd van 6.09,31 niet voldoende zou zijn voor goud, maar tijdens de rit van Van der Poel groeide zijn geloof in een overwinning toch weer. Totdat de Zweed met een snelle slotronde alsnog uitkwam op 6.08,84.

Lees meer »

Overzicht Olympische Spelen dag 1

Voor Nederland was het meteen goud op dag eerste dag. Irene Schouten maakte haar favorietenrol op de 3000 waar en ging met goud naar huis. Zilver was er voor haar directe tegenstander, de Italiaanse Francesca Lollobrigida. Isabelle Weidemann pakte het brons namens Canada.

Lees meer »

Goud voor Irene Schouten op 3000 meter

Het eerste goud voor Nederland is binnen. Op het loodzware ijs haalde Irene Schouten  goud op de 3000 meter. In een zware race tegen Francesca Lollobrigida die de zilveren medaille mag gaan ophalen was Irene oppermachtig.

Lees meer »

Viaplay verschaft informatie over prijzen voor F1-seizoen 2022

Viaplay neemt de Formule 1-rechten over van Ziggo Sport en heeft deze de komende drie seizoenen in handen. Het was al bekend dat de service vanaf 1 maart live gaat, maar welke prijs er hangt aan het volgen van de Formule 1 was nog niet duidelijk. Wie een abonnement afsluit bij Viaplay gaat vanaf 1 maart 99 euro betalen voor 12 maanden, wat neerkomt op 8,25 euro per maand. Naast de Formule 1 wordt ook de Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup uitgezonden op Viaplay. Na 12 maanden kun je het abonnement stopzetten of door laten lopen voor 13,99 euro per maand. 

Lees meer »

Nadal en Medvedev Finale US open

Rafael Nadal kan nauwelijks geloven dat hij zondag in de finale van de Australian Open mag gaan strijden om een nieuwe grote titel in zijn loopbaan. De Spanjaard keerde recent pas terug na opnieuw lang blessureleed.

Lees meer »

NEC vs Feyenoord

Kökçü heeft met 2 goals een belangrijk aandeel gehad in de 1-4 overwinning tegen NEC. Feyenoord begon agressief aan de wedstrijd maar in de aanval werden soms verkeerde keuzes gemaakt waardoor NEC er gevaarlijk uit kon komen en ook met een  goed uit gespeelde counter op 1-0 kon komen. Nog voor de rust kreeg Feyenoord nog een penalty die Kökçü simpel binnen schoot. De 2e helft waren het alleen de Rotterdammers die aanspraak maakten op de winst en met een geweldig 2e doelpunt van wederom Kökçü die vanaf een meter of 20 met zijn buitenkant het doel wist te raken. Feyenoord staat nu veilig op plaats 3 met 4 punten voor op FC Twente.

Lees meer »

Winterspelen 2022

De Olympische Winterspelen van 2022 zullen plaatsvinden van vrijdag 4 tot en met zondag 20 februari, slechts zes maanden na de Spelen in Tokio.

Lees meer »

Wie wordt kampioen van Nederland in de Eredivisie?

Wie wordt er dit jaar kampioen van de eredivisie? Wordt het de herfst kampioen PSV of gaat Ajax a.s. zondag het gat dichten. Maak Feyenoord nog een kans of liggen die na het verlies tegen Vitesse te ver achter. Wie het weet mag het zeggen. Wij weten het in ieder geval niet. Wat we wel weten is dat veel teams zich aan het versterken zijn met nieuwe spelers. Hierbij een overzicht tot en met 18 januari.

Lees meer »

Testdagen F1

Na het spectaculaire seizoen van de F1, begint het circus alweer warm te draaien. Alle teams gaat over 1 maand beginnen met de testdagen voor het seizoen 2022.

Lees meer »