Uitgaanstips Rotterdam

Ben je op zoek naar de leukste uitgaan tips in Rotterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres! Rotterdam is een bruisende stad met veel mogelijkheden om een gezellige avond te beleven. Of je nu houdt van live muziek, comedy, theater, dansen of borrelen, er is voor ieder wat wils. In deze blog post geef ik je een aantal suggesties voor de beste plekken om uit te gaan in Rotterdam.

Lees meer »

4 tips voor een leuke mannen uitjes

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een mannen uitje? Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, een teambuilding, een verjaardag of gewoon een gezellige dag met je vrienden, er zijn genoeg mogelijkheden om er een onvergetelijke ervaring van te maken. In deze tekst geven we je een aantal tips voor leuke mannen uitjes die je kunt doen in Nederland.

Lees meer »

MEES KEES OP KAMP

Wilt u met uw kinderen ééns naar het theater dan moet u beslist dit artikel lezen want Mees Kees bekend van zijn boeken en TV programma's gaat nu het theater in.

Lees meer »

Dagje op zee vissen

Een dagje zeevissen is voor veel mensen een unieke en avontuurlijke ervaring. Het is een populaire bezigheid die vooral in de zomermaanden veel beoefend wordt. Het is dan ook een perfecte activiteit voor een dagje uit met vrienden, familie of collega's. Tijdens een dagje zeevissen kan je heerlijk genieten van de rust en de natuur om je heen, terwijl je ook nog eens actief bezig bent met het vangen van vis. In deze tekst vertellen we je alles wat je moet weten over een dagje zeevissen.

Lees meer »

Hebben jullie nog leuke tips, laat het ons dan weten.

Slag om Arnhem

In de vaste tentoonstelling van Airborne Museum ‘Hartenstein’ wordt verteld wat er van dag tot dag gebeurde tijdens de Slag om Arnhem. Van de luchtlandingen op de heide tot aan de evacuatie over de Rijn…

Lees meer »

Escape uit de Titanic

Escape rooms zijn hot en worden steeds meer gedaan door groepen of  met zijn 2en. Wij hebben een leuk uitje gevonden als jullie van mysteries en raadsels houden. Een escaperoom op de Titanic. Check wel eerst of alles doorgaat i.v.m. Corona.

Lees meer »