Leuke tips voor een stedentrip

Iedereen vind het wel is leuk om een leuke stedentrip te maken, maar waarheen en wanneer? Er is nu een leuke blogsite stedentrip-tips.nl met leuke tips, uitjes en waar je zelf je ervaring kan delen. 

Lees meer »

Stedentrip Londen

Een stedentrip naar Londen is zeer populair en dat is niet voor niks want Londen heeft alles wat u van een wereldstad verwacht. Zo kunt u met een stedentrip in Londen alle bekende parken bezoeken of een musical in één van de vele theaters. Maar Londen heeft meer! Een zeer goede metro verbinding waar u zo van het ene hoogtepunt van Londen naar het andere kunt reizen. Ook heeft Londen een hop on hop off bus rijden waar u langs alle bezienswaardigheden komt zoals bij voorbeeld de Eye of Londen of de Big Ben. Ook het parlement kunt u bezoeken. Buckinham Palace is ook zeer zeker een bezoekje waard. In Londen zijn restaurants te vinden met gerechten uit de hele wereld. Ook kunt u bij het beroemde restaurant van Jamie Olivier, Fifteen, aanschuiven. Maar u bent niet in Londen geweest als u geen echte fish and chips gegeten hebt. Sowieso zijn er buiten het centrum van Londen genoeg pubs waar u goed en goedkoop kunt eten. En wist u dat Engeland het beste ontbijt ter wereld heeft? Kortom met een stedentrip naar Londen hoef u zich zeker niet te vervelen.

Lees meer »

Voetbal Reizen

Ben je fan van de Engelse, Duitse of Spaanse Voetbal competitie kan je bij voetbalreizen.nl of voetbaltravel.nl een reis boeken om je favoriete wedstrijd te boeken incl. tickets.

Lees meer »