Bezienswaardigheden Londen

Londen is een van de meest bezochte steden ter wereld, en niet zonder reden. De Britse hoofdstad heeft een rijke geschiedenis, een bruisende cultuur en een indrukwekkende architectuur. Maar wat zijn de meest iconische bezienswaardigheden van Londen die je niet mag missen als je er bent? Hier is een lijst van de top 10, in willekeurige volgorde.

Lees meer »

Do en Dont's in Spanje

Spanje is een populaire bestemming voor veel Nederlanders, maar er zijn een aantal dingen die je moet weten voordat je op reis gaat. In dit blogbericht geven we je een overzicht van de do's en don'ts in Spanje, zodat je optimaal kunt genieten van je vakantie.

Lees meer »

Tips voor een leuke mannenvakantie

Een leuke mannen vakantie is een vakantie waar je met je vrienden, broers, vader of collega's kunt genieten van activiteiten, ontspanning en gezelligheid. Er zijn veel mogelijkheden om een leuke mannen vakantie te organiseren, afhankelijk van je budget, voorkeuren en bestemming. In dit artikel geven we je een overzicht van de beste tips en ideeën voor een leuke mannen vakantie.

Lees meer »

Leuke tips voor een stedentrip

Iedereen vind het wel is leuk om een leuke stedentrip te maken, maar waarheen en wanneer? Er is nu een leuke blogsite stedentrip-tips.nl met leuke tips, uitjes en waar je zelf je ervaring kan delen. 

Lees meer »

Stedentrip Londen

Een stedentrip naar Londen is zeer populair en dat is niet voor niks want Londen heeft alles wat u van een wereldstad verwacht. Zo kunt u met een stedentrip in Londen alle bekende parken bezoeken of een musical in één van de vele theaters. Maar Londen heeft meer! Een zeer goede metro verbinding waar u zo van het ene hoogtepunt van Londen naar het andere kunt reizen. Ook heeft Londen een hop on hop off bus rijden waar u langs alle bezienswaardigheden komt zoals bij voorbeeld de Eye of Londen of de Big Ben. Ook het parlement kunt u bezoeken. Buckinham Palace is ook zeer zeker een bezoekje waard. In Londen zijn restaurants te vinden met gerechten uit de hele wereld. Ook kunt u bij het beroemde restaurant van Jamie Olivier, Fifteen, aanschuiven. Maar u bent niet in Londen geweest als u geen echte fish and chips gegeten hebt. Sowieso zijn er buiten het centrum van Londen genoeg pubs waar u goed en goedkoop kunt eten. En wist u dat Engeland het beste ontbijt ter wereld heeft? Kortom met een stedentrip naar Londen hoef u zich zeker niet te vervelen.

Lees meer »

Voetbal Reizen

Ben je fan van de Engelse, Duitse of Spaanse Voetbal competitie kan je bij voetbalreizen.nl of voetbaltravel.nl een reis boeken om je favoriete wedstrijd te boeken incl. tickets.

Lees meer »