Oplossingen tegen kaalheid

Gepubliceerd op 29 januari 2022 om 17:47

Haartransplantatie als oplossing tegen kaalheid?

Een oplossing tegen kaalheid is  haartransplantatie. Veel mensen gingen u al voor en het resultaat is vaak geweldig. Vaak gaat dat door middel van twee technieken FUt- en Fue techniek. Een FUT is de meest voorkomende techniek door een reepje haar uit het donorgebied te snijden, de haarzakjes daaruit los te snijden onder de microscoop en deze vervolgens in het gewenste gebied te plaatsen. Deze techniek heeft als groot voordeel dat er niet geschoren hoeft te worden. Dat maakt het ook bij uitstek de meest geschikte oplossing tegen kaalheid bij vrouwen! 

Kaalheid oplossen met stoppeltattoo

Veel mannen die de geschoren look mooi vinden, vinden een stoppeltattoo de perfecte oplossing voor hun kaalheid. Het is  geen echte tattoo, maar Micro Haar Pigmentatie (MHP): er worden kleine stipjes in exact de juiste kleur op de hoofdhuid geplaatst. De stipjes zien eruit als stoppels. Anders dan een echte tattoo vervagen deze stipjes binnen twee jaar en worden ze na verloop van tijd niet blauw. 

Uw oplossing tegen kaalheid

Er is dus niet maar één oplossing voor haarproblemen en kaalheid, er zijn meerdere opties. Wilt u ontdekken wat in uw situatie de beste oplossing is? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een  consulent van een kliniek die deze behandeling uitvoert. U krijgt dan een goed beeld van de mogelijkheden én de kosten.

Waar Transplantatie te doen?

Er zijn veel klinieken die deze transplantaties doen, maar voordat je een Kliniek kiest check vooral de reviews op internet. Waar veel mensen ontevreden zijn over het resultaat kan je zo kliniek beter vermijden maar dat spreekt voor zich. De kosten vaan haartransplantatie is een kostbaar iets.

Prijs haartransplantatie

Je moet rekenen gemiddeld op een € 6000,00 afhankelijk van de behandeling.

Zijn er lezers die een behandeling hebben ondergaan horen we graag het resultaat zodat andere mannen een veilige keuze kunnen maken.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.