Intimidatie

Gepubliceerd op 7 februari 2022 om 20:38

Mensen doe toch normaal!!!!!!

Eerst me too toen de Voice en nu Ajax waar gaat het mis?

Ik ben tegen elke vorm van ongewenst gedrag ook en alle mannen die zich misdragen moeten aangepakt worden. Maar waar komt dit vandaan dat vragen ik mij zelf af. Zal een weldenkende man het idee hebben dat een vrouw een foto van een penis mooi vindt of interessant?

Hebben die mannen een minderwaardigheidscomplex? Daar ze iets willen tonen wat ze evt. nog het idee geeft dat ze een man zijn. Of hebben deze mannen geen empathie, geen vrouwen of dochters.

Is het angst? Zijn deze mannen bang dat de vrouwen gewoon wat slimmer zijn en voelen zij zich bedreigd? Zodat ze de boel maar gaan intimideren.

Ik snap er echt helemaal niks van. Een oplossing kan ik niet aandragen helaas. Moeten SPONSORS opstappen? Maar wat gebeurt er in de top van die bedrijven? Het is nu wel duidelijk dat het probleem van dit gedrag wereldwijd is. Hoe ga je dat aanpakken zolang er mannen zijn die hier geen kwaad in zien of geen respect hebben. In andere culturen mogen meisjes niet naar school en zolang de wereldpolitiek hier niets tegen doet zullen er altijd mannen zijn die zich beter voelen dan de  vrouw. Ik zeg hierbij niet dat we een oorlog moeten beginnen maar sancties om dit soort misstanden is wat mij aangaat wel op zijn plaats.

Als wij reacties lezen van mensen, met “het is zielig voor verdachte want heel zijn privé is eraan”, gaat bij mij alles duizelen want ik lees dit nooit bij verdachte van bedreiging of moordzaken. Mensen het is iets wat niet door de beugel kan en wat we nooit moeten accepteren dat mensen andere mensen intimideren.

Problemen in de maatschappij

Maar heel de maatschappij gaat dingen steeds normaler vinden, als ik vroeger straf op school kreeg, kreeg ik thuis te horen “dat zal je wel verdiend hebben en je blijft vanavond maar binnen voor straf” Tegenwoordig gaan ze verhaal halen op school met geweld aan toe. Als je een mening hebt over een onderwerp wordt je bedreigd. Als je ergens op tegen bent gaan we de boel maar slopen. Ik ben de weg kwijt en kan het niet meer volgen. Als de hulpdiensten uitrukken om mensen in nood te helpen vallen we ze aan. Elke dag is er wel te lezen dat er ergens geschoten, of iemand neergestoken is.

We kijken er geen eens meer vanop als we zo bericht lezen. Laten we dit allemaal niet normaal gaan vinden. Laten we daders van overscheidend gedrag straffen laten we mensen die andere bedreigen hard aan pakken niet alleen die mensen die bekende Nederlanders bedreigen. Ik kijk wel is het programma gestalkt en dan blijkt dat er een tv programma aan de pas moet komen want de politie heeft het zo druk en kan er niks aan doen. Ik val hier de politie niet op aan maar de politiek. Misschien moet het O.M. meer geld krijgen om al deze misstanden aan te pakken. Zodat we weer naar een normaal en respectvolle maatschappij kunnen gaan. Maar wij kunnen daarin helpen door het te veroordelen. Want als het nu gaat om mannen die vrouwen lastigvallen, bedreigingen of geweld het is een vorm van dominantie die in wat voor vorm niet te tolereren is. Laten we elkaars mening respecteren ook al ben je er niet mee eens, je kan in gesprek gaan in plaats van bedreigen. Je kan tegen de politiek vreedzaam demonstreren in plaats van de stad af breken. Mensen kijk niet meer weg maar help elkaar en steun elkaar en vooral praat met elkaar als je zoiets ziet of mee gemaakt hebt. Want alle vormen van dominantie of intimidatie is not done en zeker niet normaal. We willen alle vrouwen heel veel succes en sterkte toe wensen met het verwerken van deze gebeurtenissen. Maar ook alle andere slachtoffers van gewelds delicten of bedreigingen. Zo ik ben het even kwijt voor nu.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.