Dionne Stax in huren?

Gepubliceerd op 30 juni 2023 om 12:25

Dione Stax, bekend geworden van het nieuws en nu te zien bij omroep MAX met de programma's van onschatbare waarde maar ook droomhuis gezocht en nu te zien in het in het nieuwe programma ARIA heeft een horde aan fans. Ze staat verder bekend met haar vlijmscherpe analyses en spreekvaardigheid. Het is niet voor niets dat Dionne Stax een tv Hit is.

Dionne Stax inhuren als spreekster

Vanwege haar ruime ervaring als presentatrice is Dionne een veelzijdige spreekster die met verschillende onderwerpen overweg kan. Zo heeft ze een expertise in ondernemerschap, mens en maatschappij, communicatie en media, innovatie, economie en financiën. Als spreekster is ze een echte verbinder en kan mensen aandachtig laten luisteren . Ze koppelt het thema van jouw event aan nieuwe inzichten voor het publiek en de pakkende verhalen van de gastsprekers. Ze bewaakt de rode draad van het event zonder de inhoud te verliezen, en dat maakt haar geliefd als dagvoorzitter.

Waar kan je Dionne Stax boeken als dagvoorzitter of spreekster?

Dionne Stax is te boeken als dagvoorzitter en moderator. Ze is gespecialiseerd in een breed aantal thema's zoals ondernemerschap, mens en maatschappij, communicatie en media, innovatie, economie en financiën. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.