Wat is een penisring?

Als je een penis hebt of seks hebt met iemand die er een heeft, heb je misschien wel eens gehoord van een penisring. Dit seksspeeltje wordt voornamelijk gebruikt om langere, hardere, grotere erecties te behouden door te voorkomen dat bloed terugstroomt in de penis, vertelt sexshop Erotiek-Accessoires. Als gevolg hiervan kan penetrerende seks langer duren.

Lees meer »

Twijfel over je relatie, pak het nu aan!

Ook al houden we van onze partners tot de maan en terug, het is nog steeds mogelijk om met twijfels te kampen die het moeilijk maken om contact te maken. Van onzekerheid over uw gemeenschappelijke doelen tot een volledige scheiding in communicatie - als onze twijfels eenmaal beginnen te etteren, kan het moeilijk zijn om ze los te laten. Als we willen voorkomen dat onze relaties stuklopen, moeten we onze twijfels aanpakken en de onderliggende oorzaken aanpakken. Terwijl sommige twijfels normaal en natuurlijk zijn voor elk paar, zijn andere waarschuwingssignalen die niet mogen worden genegeerd. Wacht niet tot liefdesverdriet en conflict op je deur kloppen. Pak nu de oorzaak van uw relatieproblemen aan voordat ze de liefde die u voor elkaar koestert.

Lees meer »

Ik val op mannen, wat nu?

Als je je erg aangetrokken voelt tot leden van hetzelfde geslacht, maar het gevoel moet hebben dat je het in jezelf hebt geaccepteerd, dan is hier een gids om je te helpen. Je hebt je seksuele geaardheid ontdekt en je bent volkomen normaal. Accepteren wie je bent - en trots zijn op wie je bent - is de volgende stap op weg naar coming-out en uiteindelijk naar een succesvolle relatie. Sommige mensen hebben moeite met het accepteren van hun seksuele geaardheid, hetzij vanwege persoonlijk of maatschappelijk ongemak of druk. De meeste mensen in de LGBT-gemeenschap weten uit ervaring dat het accepteren van je seksualiteit ertoe zal leiden dat je een gelukkiger, meer open persoon wordt.

Lees meer »

Sextoys voor mannen

Wist je dat er naast vibrators en dildo's ook veel sextoys voor mannen zijn. Iedereen kent wel de sexpoppen maar daarnaast zijn er nog veel meer seksspeeltjes voor mannen. Penisringen en masturbators zijn wel de meest verkochte sextoys voor mannen. Masturbators zijn toys die je om je penis doet voor een levensecht gevoel van een vagina. Deze zijn zowel solo te gebruiken of laat je partner je verwennen met een masturbator. de laatste15-20 jaar rust er ook geen taboe meer op het gebruik van deze sextoys. Gelukkig maar, want nu kan elke man zich vergrijpen aan deze sextoys. Kijk voor alle sextoys bij sexshop Erotiek-Accessoires

Lees meer »