Hobby's voor mannen

Gepubliceerd op 19 januari 2022 om 13:25

Verveel je je en zoek je een hobby of uitje, kijk dan is bij deze bezigheden. Deze hobby's zijn door de redactie gekozen maar misschien beoefen jij een hobby die je wil delen doe dat dan onderaan het bericht.

1- Haal je motor rijbewijs en ga lekker toeren in Europa. Voel de vrijheid die een motorfiets je geeft en ga lekker toeren alleen of met je vrienden, Bezoek plaatsen en gebieden waar je normaal niet zou komen.

2- Misschien is watersport iets voor jou haal dan je vaarbewijs en ga bijvoorbeeld op het haringvliet los met je motorboot of maak een tocht langs de rivieren en bezoek zo veel toeristische plaatsen. Let wel op dat je eerst je vaarbewijs moet hebben om het water op te gaan. Want de boetes zijn niet goed voor je portemonnee.

3- Ben je een echte bierliefhebber en zou je je eigen bier willen gaan brouwen, Volg dan is een workshop bierbrouwen. Op internet vindt je aanbieders die deze workshops geven. En met een beetje geluk en passie zet je je eigen biermerk op de markt. Leuk uitje voor met je vrienden.

4-Leer schieten met een echt pistool, Dit kan bij een schietvereniging bij jouw in de buurt. Let op dat hier wel strenge toelatingseisen voor zijn. Klik hier voor een lijst met schietverenigingen.

5- Fitness of kickboksen iets voor jou, kijk dan naar sportscholen bij jouw in de buurt. Sporten blijft goed voor lijf en leden. Al moet je niet te veel rake klappen krijgen bij het kickboksen.

6- Zijn treinen je hobby en zou je willen beginnen met een baan bouwen of lid willen worden van een modeltrein vereniging klik dan op deze link.

7- Ben je handig met je geest en creatief, wil je je eigen dingen maken koop dan een 3D printer en maak je eigen ontwerpen.

8- Wil je erop uit en toch aan je gezondheid denken ga dan lekker mountainbiken in de bossen of ander onbegaanbaar terrein. Goed voor de conditie en genieten van de buitenlucht.

9- Ben je meer een denksporter maar heb je niemand om veel mee te spelen, zoek dan is een schaakvereniging bij jou in de buurt. Dit kan natuurlijk ook met biljarten en dammen.

10- Hou je van de kroeg en wil je graag darten informeer dan bij je cafés in de buurt of ze een dart vereniging hebben. Goed voor je sociale contacten.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.