Feyenoord kaartverkoop tegen Benfica gaat nieuwe fase in.

Gepubliceerd op 11 juli 2023 om 15:15

Kaartverkoop Feyenoord - SL Benfica gaat volgende fase in

 Bron fr12

Feyenoord neemt het in de voorbereiding op tegen SL Benfica. De traditionele Openingswedstrijd, waar ook het herdenkingsdoek weer zichtbaar zal zijn, wordt gespeeld op zondag 30 juli. De oefencampagne wordt afgesloten met een kraker in De Kuip. Het duel begint om 16:00 uur en zal ook live worden uitgezonden op ESPN.

Seizoenkaarthouders hebben tot maandagavond de tijd gehad om gratis één kaart te claimen. Vanaf dinsdag 11 juli om 15:00 uur krijgen seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes de mogelijkheid om (extra) kaarten (bij) te bestellen met korting in de voorrangsperiode. Deze periode loopt tot en met donderdag 13 juli 14:30 uur.

Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 19,50 en je kunt een onbeperkt aantal kaarten bestellen. Op donderdag 13 juli om 15:00 uur start de verkoop voor overige supporters. Het duel met Benfica betekent een weerzien met Orkun Kökcü, die Feyenoord deze zomer na negen jaar verruilde voor de Portugese topclub. Ook Fredrik Aursnes keert tijdelijk weer terug in De Kuip.

Villarreal CF
Feyenoord speelt donderdag 27 juli een oefenwedstrijd tegen Villarreal CF. De aftrap in De Kuip is om 17:00 uur. De kaartverkoop voor het duel tegen de Spanjaarden is momenteel in volle gang. Kaarten voor supporters tot zestien jaar zijn vanaf dan vanaf € 7,50 verkrijgbaar. Volwassenen kunnen een ticket bemachtigen vanaf € 12,50.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.