Heeft Lewis een kort geheugen?

Gepubliceerd op 30 juni 2023 om 12:44

Dat Max Verstappen en Lewis Hamilton geen beste vrienden worden weten we wel. Maar dat Hamilton een zeer kort geheugen heeft is ook voor ons nieuw. Want op de persconferentie voorafgaand aan het F1 weekend in Oostenrijk opperde hij dat de dominantie van Red Bull in te dammen. Want dit zou niet goed zijn voor de F1 aldus Hamilton.

Max verstappen reageert

Hij kon daarbij niet echt rekenen op de goedkeuring van Max Verstappen, die de Brit wees op de periode waarin hij zelf dominant was en we hem niet hoorden. Wij ven Typische mannenzaken vinden wel dat het leuker en spannender is dat alle teams dichter bij elkaar zouden staan en dat de beste coureur wint en niet de beste auto maar of dat verandering brengt in de uitslag betwijfelen we ook want max is ongekend scherp en misschien wel de beste coureur die er te vinden is in de F1

Strenge maatregelen wat betreft Alcohol in Oostenrijk tijdens Race

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de Oostenrijkse Grand Prix is het niet meer toegestaan om bier of andere alcoholische versnaperingen mee het circuit op te nemen. Ook op de tribunes wordt geen drank geschonken. Dat gebeurt alleen in de zogenaamde fan zone.  Fans die in overduidelijk beschonken toestand zijn, kunnen de toegang tot het circuit worden ontzegd.

De reden hiervoor is dat in het verleden een aantal incidenten geweest in de race van 2022, waar vrouwen geïntimideerd zijn door mannelijke fans. Dus na Spanje is Oostenrijk de 2e race waar deze maatregel wordt genomen. 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.