8 redenen om met vrienden een voetbalreis te boeken

Gepubliceerd op 27 juni 2023 om 14:20

Laat de alledaagse sleur even achter je en ga er met je vrienden tussenuit voor een écht mannenweekend: een voetbalreis. Van het mythische Camp Nou tot het legendarische Old Trafford: een voetbalvakantie met vrienden stelt nóóit teleur. Dus, schraap de kelen, leg een goede bodem en gaan met die banaan.

  1. Proef de sfeer

Een voetbalreis in het buitenland is andere koek dan een wedstrijdje Eredivisie. Vooral wedstrijden in Duitsland, Engeland en Schotland barsten van de passie en sfeer. Boek bijvoorbeeld een voetbalreis naar Liverpool en ontdek Anfield. Of dichter bij huis: een voetbalreis naar Borussia Dortmund waar je de Gelbe Wand met eigen ogen kunt aanschouwen. Je zult samen met je vrienden versteld staan van de energie die deze stadions en fans uitstralen.

  1. Aanschouw topspelers

Altijd al Mbappé willen aanschouwen? Of de Noorse reus Haaland? Laat je live verwonderen door de wereldklasse van deze spelers. Er is niets leuker om dat samen met een stel vrienden te doen. Wacht vooral niet te lang, want voor je het weet vertrekken jouw idolen naar de woestijn of Amerika. Precies zoals Ronaldo en Messi. Boeken doe je snel en betrouwbaar bij Number 1 Voetbalreizen. Dan zit je in ieder geval tot drie personen naast elkaar op een goede plek.

3. Verken nieuwe steden

Het toffe van een voetbalreis met vrienden is dat je direct een nieuwe stad ontdekt. Misschien is het romantische Parijs wat te intiem, maar wat dacht je van Glasgow, het zonnige Porto of München waar de ijskoude Duitse pullen pils al op jullie staan te wachten. Voor losse voetbaltickets kun je het best boeken bij de Voetbalticketshop. Op die manier kun je zelf je accommodatie boeken. Bijvoorbeeld een Airbnb of een goedkoop hostel. Veel slapen wordt het waarschijnlijk toch niet.

  1. Ontsnap uit de dagelijkse sleur

Werk, studie, sport, je vriendin, ouders, je hond: thuis wordt er áltijd wel wat van je verwacht. Maar op een weekend met een stel vrienden he-le-maal niets. Althans, misschien alleen dat je een beetje gezellig doet. Wat is er meer ontspannend dan met je beste vrienden een geweldige pot voetbal te kijken in een kolkend stadion in het buitenland? Weinig.

  1. Maak herinneringen

Wist je nog dat…’ Hoe mooi zou het zijn om herinneringen te maken waar je later met je vriendengroep al lachend op terug kan kijken. Laat die herinneringen vooral niet afhankelijk zijn van het resultaat van de wedstrijd. Maak er zelf ook een feestje van. Ontdek de leukste kroegen en discotheken van de stad, dompel je onder in de lokale cuisine en wellicht sla je nog een leuke vrouw aan de haak ook. Er kan veel gebeuren op een voetbalreisje.

  1. Rivaliteit

In het mooiste scenario zijn de clubvoorkeuren binnen je vriendengroep verdeeld. Bijvoorbeeld: de één is voor Liverpool en de ander voor Manchester United. Hoe vet zou het zijn om dan samen naar een wedstrijd tussen deze twee Engelse grootmachten te gaan? Spannender kan het niet worden. Wees er bij grote wedstrijden wel op tijd bij: de beste tickets zijn zomaar uitverkocht. Zet daarom in je agenda wanneer het speelschema bekend wordt gemaakt en duik direct achter je computer.

  1. Combineer

Als je dan toch in het buitenland bent voor een voetbalreis, waarom dan niet wat langer met je vrienden op vakantie? Je kunt er zelfs voor kiezen om meerdere wedstrijden van verschillende clubs in dezelfde stad te bezoeken. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Vooral niet als je in de wat lagere divisies rondkijkt. De sfeer wordt er – vooral in Engeland en Duitsland – in ieder geval niet minder op. Snuffel bijvoorbeeld maar eens rond in de 2. Bundesliga.

  1. Versterk je vriendschap

Onder het genot van een goudgele rakker met je beste vrienden live een voetbalwedstrijd aanschouwen. Een veel sterkere bonding met je vrienden zal je niet snel krijgen. Naast dat het jullie vriendschap versterkt, is het ook gewoon supergezellig. Vergeet vooral geen momenten vast te leggen. Maak foto’s in het stadion en video’s van de sfeer om er later samen op terug te kijken.

Boek je voetbalreis op een betrouwbaar platform

Enthousiast geworden om met vrienden een voetbalreis te plannen? Zorg in ieder geval voor het boeken bij betrouwbare aanbieders. Dan weet je zeker dat je niet te veel betaalt, plekken hebt met goed zicht én naast elkaar zit. De betrouwbaarste aanbieders in Nederland zijn:

Veel plezier!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.