Nederland heeft haar eigen Wonderwomen met WÜST!!!!

Gepubliceerd op 7 februari 2022 om 15:25

FOTO © ANP

Wonderwomen WÜST flikt het!!!!!!!!!!!!!!!

Veel sporters dromen ervan om 1 keer in hun leven mee te doen aan de Olympische Spelen want dat is het hoogst haalbare voor een sporter. Irene WÜST droomde er als klein meisje ook van en kijk wat er gebeurt.

Wonderwomen Wüst schreef maandag in China sportgeschiedenis door als eerste sporter bij vijf Winterspelen op rij goud te winnen. De titelverdedigster gold net als vier jaar geleden vooraf niet als grootste kanshebber op de 1.500 meter, maar zoals bij elke Spelen wist ze op het juiste moment te pieken.

Ongeëvenaarde prestatie, geen enkele sporter heeft dit ooit gepresteerd en wij willen haar dan ook feliciteren met deze bijna onmenselijke prestatie. Irene is voor ons echt de sportvrouw allertijden.  

Na haar 1500 meter en dat ze wist dat ze op het hoogste treetje mag gaan staan was ze ook hevig geëmotioneerd. De hele weg naar deze spelen, het verlies van haar vriendin Paulien Van Deutekom, Corona en het gemis van haar familie in Beijin, liet ze haar emoties de vrije loop. Alles wat wij hierover schrijven is te weinig om haar prestatie te beschrijven. 

 

Kijk en geniet op onderstaande video van NOS Sport.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.