Erotiek-Accessoires Nu ook in België en Duitsland

Gepubliceerd op 3 juni 2023 om 05:59

Erotiek-Accessoires.nl is al een begrip in Nederland. Maar wist je dat zij ook winkels in België en Duitsland hebben? Al vanaf 2012 is Erotiek-accessoires al bezig op de Nederlandse markt en nu ook al enkele jaren dus ook in Duitsland en België.

Waarom gaat Erotiek-Accessoires de Europese markt op?

De direct van Erotiek-Accessoires geeft hier de volgende beweegredenen om de Europese markt op te gaan. "we zien dat er veelal een monopoly positie is door hele grote partijen en wij vinden dat we daar een beetje doorheen moeten roeren, al is het maar dat de prijzen scherp blijven en de concurrentie wakker. Natuurlijk moet het wel rendabel zijn aldus Erotiek-Accessoires.

Wat maakt Erotiek-Accessoires.be nu zo bijzonder?

Buiten het feit dat ze uitstekende prijzen hebben, is er ook een zeer grote voorraad die vanuit Nederland geleverd wordt. Het bijzondere is dat dag ook binnen één werkdag bij de consument aankomt. Dat geld overigens ook voor erotic-accessories.de in Duitsland. Ook daar is zijn de meeste bestellingen binnen een werkdag bij de consument.

Wat verkoopt Erotiek-Accessoires in België?

Het assortiment is niet veel anders dan in Nederland, er zijn misschien een paar kleine verschillen maar op de 5000 producten zijn dat er niet meer dan 50-100. Ook is Erotiek-Accessoires in onderhandeling met veel leveranciers om scherper in te kopen en zo de prijzen kunnen verlagen in plaats van verhogen want als alles duurder wordt mag het soms wel wat voordeliger aldus Vesters van Erotiek-Accessoires. Verder vertelt hij dat de collectie bestaat uit alle sextoys voor mannen en voor vrouwen. maar ook een hele ruime collectie met dames lingerie voor zowel kleine als grote maten.

Kunnen Nederlandse klanten ook in België kopen?

JA Nederlandse consumenten kunnen ook op erotiek-accessoires.de terecht, sterker nog we zijn in de toekomst bezig om 1 platform te gaan maken voor alle landen maar hoe en wanneer is nog niet bekend. Maar dat zou wel het ideale plaatje zijn echter moeten hier nog wel wat hobbels voor genomen worden.

Wat zijn de toekomstplannen van Vesters Media de moeder van Erotiek-Accessoires.

Uiteindelijk willen we in heel de Benelux een deel van de markt gaan veroveren en dan inclusief Frankrijk en Duitsland. Gezien de concurrentie van hele grote clubs zal dit een enorme opgave zijn maar wie geen ambitie heeft kan beter stoppen aldus Vesters, directeur van Vestersmedia.

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.