Wat is een penisring?

Gepubliceerd op 2 maart 2022 om 14:54


Als je een penis hebt of seks hebt met iemand die er een heeft, heb je misschien wel eens gehoord van een penisring. Dit seksspeeltje wordt voornamelijk gebruikt om langere, hardere, grotere erecties te behouden door te voorkomen dat bloed terugstroomt in de penis, vertelt sexshop Erotiek-Accessoires. Als gevolg hiervan kan penetrerende seks langer duren.

Hoe een penisring te dragen

In zijn eenvoudigste vorm is een penisring een siliconen ring die over de schacht van de penis past. Maar het kan ook rond de testikels worden gebruikt, en je kunt er een paar tegelijk op zowel de schacht als de testikels gebruiken.

"Penisringen kunnen op een groot aantal manieren worden gebruikt" zegt Marian van sexshop Erotiek- Accessoires. ze kunnen het gevoel verhogen tijdens penetrerende seks, en ook "voor meer plezierige handjobs, orale seks en solo-masturbatie", voegt ze eraan toe. Penisringen kunnen ook dienst doen als vibrator want sommige modellen zijn echt multifunctioneel.

Wat u moet weten voordat u een penisring koopt

Als u overweegt een penisring te kopen, is de eerste overweging waar de ring van is. Siliconen, een hybride tussen synthetisch rubber en synthetisch plastic polymeer, wordt over het algemeen als veilig in gebruik beschouwd en niet giftig omdat het chemisch stabiel is. Kies voor siliconen van hoge kwaliteit, idealiter "medische kwaliteit" maar in ieder geval "food grade" siliconen - en als de kwaliteit niet wordt vermeld, stuur dan een bericht naar de fabrikant om erachter te komen. (Seksspeeltjes zijn niet gereguleerd en er is een gebrek aan onderzoek naar de interactie van siliconen, plastic en andere materialen die in het productieproces worden gebruikt met ons lichaam.)

Als je van plan bent een penisring te gebruiken met een partner, praat er dan over en zorg ervoor dat jullie mee uitkiezen zijn voordat je een penisring koopt.

Een penisring als vibrator

Op sommige modellen zit een klein tril mechanisme waardoor je of je eikel of bij penetratie de clitoris kan stimuleren. Door deze mogelijkheden van alle penisringen die nu te koop zijn, is het dan ook niet gek dat de penisring de meest verkochte sextoys voor mannen zijn.

Seksuele voordelen van een penisring

Door de bloedstroom naar de penis te behouden, zijn penisringen ontworpen om mensen te helpen die moeite hebben om een ​​erectie te behouden of een fysieke penisstoornis hebben. Een ander groot voordeel als de penisring trilt, is dat de vibraties de vagina en de clitoris stimuleren. Dit kan leiden tot aangenamere orgasmen. Penisringen voegen een element van plezier toe aan elke seksuele sfeer", voegt ze eraan toe. als een vriend die beide partners helpt meer plezier te beleven.

Risicofactoren van penisringen

Het is belangrijk om de juiste maat te kopen om te voorkomen dat de bloedsomloop naar de penis wordt afgesneden - sommige penisringen worden geleverd in een "variety pack", waardoor het vinden van de juiste maat een makkie is. Gebruik een penisring die rekbaar is of drukknopen of andere vormen van gemakkelijk losmaken heeft, zodat deze niet vast komt te zitten en tot schade kan leiden. Glijmiddel is je vriend in alle scenario's "Zorg ervoor dat u de ring tussen gebruik reinigt en doe hem onmiddellijk af als u ongemak of pijn voelt." Over pijn gesproken, misschien wil je een beetje ontharen (of op zijn minst trimmen) voordat je een cockring gebruikt om ongewenste haren uit te trekken.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.