Mannenspeeltuin

Gepubliceerd op 14 februari 2022 om 12:01

Wil je met een groep vrienden een dag uit je dak gaan lees dan verder!

 

Een vrijgezel gaat pas slapen…

… als hij alle sterren heeft gezien, is het antwoord van zanger Benny Neyman. Als je het aan het team van de Mannenspeeltuin vraagt, komen er ook bijlen, pijlen, drones, rc-auto’s, paintballs, smidshamers en minitanks aan te pas.

Het gaat dan natuurlijk wel om een vrijgezel die dat binnenkort zeker niet meer is. De Mannenspeeltuin organiseert namelijk sinds 1993 avontuurlijke uitjes voor groepen en heeft door de jaren heen al ontelbaar veel mannen een onvergetelijk vrijgezellenfeest mogen bezorgen .

Een man wil gewoon spelen
Door al die jaren ervaring weten ze bij de Mannenspeeltuin heel goed wat mannen leuk vinden: spelen! Lekker losjes, buiten, met vrienden, mild of wild kan allebei, en het liefst met het vooruitzicht van een smakelijke apotheose. Hun locaties in Oosterhout en Bergen op Zoom lenen zich daar uitstekend voor. In een sfeervol bos kun je je als groep uitleven met activiteiten die je niet zo snel tegenkomt. Waar kun je nou op een drone schieten, tegen elkaar racen met radiografisch bestuurbare auto’s op een outdoor racebaan, een hert schieten zonder bloed te vergieten en in een minitank rijden?  

Wedstrijdje?
Typisch iets voor mannen, of het nou gaat om ver plassen, bier drinken of vrouwen versieren… the winner takes it all! De Mannenspeeltuin is een ‘walhalla’ voor wedstrijdjes: wie mag zich meester in bijlwerpen noemen, heerser op het gebied van bowbattle, of de koning van alle potjes paintball? Voor één persoon staat de titel van tevoren al vast: de vrijgezel is het haasje!

Een mes maken én gebruiken
Iets zelf maken. Vinden we ook leuk. Zeker als je het daarna echt kunt gebruiken. Het smeden van een vikingmes bijvoorbeeld? Dat is niet zo eenvoudig als het lijkt, maar wel superleuk om een keer te doen. Mooi souvenir ook, dat je meteen na de workshop kunt uitproberen tijdens een afsluitende barbecue.

Niet alleen voor vrijgezellen    
Het lijkt nu misschien of de Mannenspeeltuin alleen een leuk uitje is voor een vrijgezellenfeest, maar uiteraard kun je er ook gewoon met je vrienden, sportteam of collega’s terecht. Ze organiseren ook bijzondere kinderfeestjes voor stoere mannetjes. En vrouwtjes, want hoewel de beleving van de man centraal staat, is iedereen die van unieke activiteiten houdt van harte welkom.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.