Escape uit de Titanic

Gepubliceerd op 20 januari 2022 om 13:12

Escape rooms zijn hot en worden steeds meer gedaan door groepen of  met zijn 2en. Wij hebben een leuk uitje gevonden als jullie van mysteries en raadsels houden. Een escaperoom op de Titanic. Check wel eerst of alles doorgaat i.v.m. Corona.

Tijdens het  Escape Room Diner zit je  samen met je collega’s of familieleden in het restaurant van het cruiseschip de Titanic. Dan  valt de motor uit en drijft het schip stuurloos tussen de rotsen. De sleutel van de machinekamer is zoek. Via puzzels, raadsels en moeilijke opdrachten moeten jullie de sleutel weten te vinden. Wel zachtjes praten met elkaar, want jullie andere tafelgenoten willen natuurlijk als eerste de sleutel vinden om zichzelf in veiligheid te brengen. Durven jullie het aan?

Entertainment

Voordat de escape begint is er entertainment met muziek en een muziek bingo, Tijdens deze spellen krijg je al links voor het escape spel Voor veel gasten is entertainment  een belangrijk onderdeel van de cruise-ervaring. We beginnen dan ook met een muziek bingo en het onderdeel letterpakken spel van de tv quiz de Jongens tegen de Meisjes. Maar let goed op want tijdens deze entertainment ronde krijg je hints die je nodig hebt voor de Escape.

60 minuten de tijd om mysterie op te lossen.

De kapitein komt met de mededeling dat de motor is uitgevallen, binnen 60 minuten moet de motor weer gaan lopen anders vaart het schip tegen de rotsen. Welk team weet binnen deze tijd de juiste code te vinden?

De climax

Terwijl jullie nog na zitten te praten over het entertainment programma stoppen de motors van het cruise schip. De deur naar de machine kamer zit op slot. Tijdens het entertainment programma hebben jullie al wat hints gekregen maar niet voldoende nog om de sleutel te vinden van de deur. Jullie krijgen 1 uur de tijd om de sleutel te vinden.

Lijkt jullie dit ook leuk kijk dan op www.vvc-adventure.nl voor meer informatie.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.