Serie A bezoeken

Gepubliceerd op 14 februari 2022 om 14:14

Een voetbalreis naar de serie A

Je kan tegenwoordig heel gemakkelijk een voetbalreis boeken naar de serie A in Italië. Het Italiaanse voetbal staat misschien wat minder hoog aangeschreven als de Premier League maar de kwaliteit is bijzonder goed te noemen en hoe leuk is het om een leuk weekje vakantie te boeken en een wedstrijd in de serie A te bekijken. In Milaan heb je al 2 fantastische clubs met een hoop historie Inter en Ac Milan.

Nederlandse spelers in de serie A.

Er zijn veel spelers uit Nederland die in de serie A actief zijn. Dus een stadion bezoek is zeker een bezoekje waard.

Dit zijn de spelers die actief zijn in de seria A:

Marten de Roon, Hans Hateboer, Teun Koopmeiners (Atalanta) Stefano Denswil, Mitchell Dijks, Jerdy Schouten, Sydney van Hooijdonk (Bologna) Kevin Strootman (Cagliari) Denzel Dumfries, Stefan de Vrij (Inter) Matthijs de Ligt (Juventus) Bobby Adekanye, Djavan Anderson (Lazio) Rick Karsdorp (AS Roma) Reda Boultam (US Salernitana) Abdou Harroui (Sassuolo) Jeroen Zoet (Spezia) Marvin Zeegelaar, Bram Nuytink (Udinese).

Rondleiding stadion.

In bijna elk stadion kan je een rondleiding boeken waar je in plaatsen komt waar je normaal niet zou komen van de kleedkamers tot de persruimtes Dus wil je is een leuk uitje naar Italië bezoek dan gelijk een stadion bij je vakantie adres in de buurt. Op wedstrijddagen zijn er geen rondleidingen. Ook worden de rondleidingen vaak in meerdere talen gesproken. Dus dat is dan ook weer opgelost.

Wat zijn de topclubs in de serie A

Er zijn veel clubs met een rijke historie denk aan Napoli met o.a. Maradona of Ac Milan waar veel furore is gemaakt met Gullit, van Basten en Rijkaard. Maar ook Juventus met de bijnaam de Oude Dame is een roemruchte club. En zo zijn er nog wel wat mooie clubs met een roemrucht verleden.

Dus ben je op vakantie en is het seizoen in de serie a nog in volle gang bezoek dan is een voetbalwedstrijd.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.